Viemärikamera -kuvaus

Image

Yrityksellämme on käytössä laadukas ammattitason Ridgid SeeSnake® Compact 2 – Kamerajärjestelmä.

Pystymme kuvaamaan kaikki putkikoot 40-150mm. Kokonais matka putkelle, jonka kamera pystyy kuvaamaan kerralla on 30m. Pystymme siis kuvaamaan kaikki kohteet kerrostaloista, pienempiin kiinteistöihin. Kamerassa on itsetasaava kamerapää, jonka ansiosta kuva on aina suora ja terävä.

Kuvauksesta saat aina materiaali muistitikulla itsellesi ja voit katsella tallennetta myöhemmin tarvittaessa. Kuvatulle materiaalille teemme kattavan raportoinnin puolueettomasti, koska emme itse tee jatkotoimenpiteisiin liittyviä töitä. Halutessasi voimme pyytää tarjouksen eri toimijoilta, jos kuvauksessa ilmenee jatkotoimenpiteisiin johtavia seikkoja.

Ilmavirtamittaus

Image

Yrityksellämme on käytössä kotimainen huippuluokan Pressovac PHM-V1 mittauslaite. Laitteessa on yli 700 esiohjelmoitua venttiiliä ja päätelaitetta. Tämän ansioista saamme aina luotettavan mittaustuloksen jokaisesta mittauksesta.

Pystymme säätämään ja mittaamaan kaikki kiinteistöt, niin suuret kuin pienetkin. Mittauksella selviää usein miksi ilma ei ole riittävästi tai sitä on liikaa. Ali- tai Ylipaine aiheuttaa kiinteistöissä erillaisia ongelmia, jotka ilmenevät hajuina tai vedontunteena. Säätämällä ja mittaamalla kiinteistön ilmamäärät päästään eroon ongelmista, sekä saadaan lisättyä asumismukavuutta merkittävästi. Pahimmillaan kiinteistön ilmaongelmat voivat aiheuttaa vakavia rakenteellisia ja terveydelle vaarallisia ongelmia.

Mittauksista ja säädöistä teemme aina kattava raportoinnin, jossa kerrotaan tehdyt toimenpiteet ja huomatut viat järjestelmissä.

Vesivirtausmittaus

Image
Yrityksellämme on käytössä Imi Hydronic TA-Scope mittauslaite. Laitteella voidaan mitata kaikkien venttiilien vesivirtaukset ja säätää ne oikeisiin arvoihin. Mittauslaite mahdollistaa virtausten nopean ja kustannustehokkaan tasapainottamisen.

Tasapinottamalla ja mittaamalla järjestelmän saadaan usein merkittäviä säästöjä aikaiseksi. Asumismukavuus lisääntyy myös huomattavasti, kun lämpö jakaantuu tasaisesti koko kiinteistöön ja energiaa säästyy.

Vesivirtamittauksista teemme aina kattavan raportoinnin, joka toimitetaan asiakkaalle. Asiakas voi myöhemmin käyttää raporttia.

Desibelimittaus

Image

Desibelimittaus on avain rauhallisempaan ja terveellisempään ympäristöön. Se auttaa tunnistamaan ääniongelmat ja mahdollistaa niiden ratkaisemisen nopeasti.

Kiinteistöjen omistajille ja asukkaille tämä tarkoittaa parantunutta asumisviihtyvyyttä ja terveyttä sekä vähemmän häiriöitä. Lisäksi desibelimittaus voi auttaa vähentämään kiinteistön ylläpitokustannuksia ja lisäämään sen arvoa.

Ota askel kohti hiljaisempaa ja terveellisempää ympäristöä desibelimittauksen avulla!

Lämpökamerakuvaus

Image

Talojen lämpöarvojen mittauspalvelu on älykäs ratkaisu. Se tunnistaa energiahukat ja eristyspuutteet, auttaen säästämään lämmityskuluissa ja lisäämään asumismukavuutta.

Mittauspalvelun avulla kiinteistön omistajat voivat tehostaa energiankäyttöä, vähentää ympäristövaikutuksia ja parantaa rakennuksen arvoa. Tämä palvelu tarjoaa tietoa päätöksenteon tueksi, auttaa ehkäisemään kosteusvaurioita ja varmistaa pitkäikäisen ja kestävän kiinteistön.

Investoi talojen lämpöarvojen mittaukseen ja ota ensimmäinen askel kohti energiatehokkaampaa ja arvokkaampaa kiinteistöä.

Soita tai laita sähköpostia

TARVITSETKO APUA!

Pyydä meiltä tarjous selvitystöistä tai LVI-suunnittelusta. Saat sen nopeasti ja vaivattomasti!